Pivnica – VínoSanMarino

Pivnica

Hlavnou prioritou, za všetkých okolností, je absolútny rešpekt k hroznu. Procesy zahŕňajú ľahké drvenie a lisovanie, maceráciu za studena, délestage, prebíjanie a fermentáciu pri kontrolovaných teplotách, a to všetko s extrémnou jemnosťou pri využití moderných technológií, pretože presnosť a rýchlosť robia zásadný rozdiel. Vína dozrievajú v oceli a dreve, v sudoch a kadiach, pričom všetky dostávajú tú najvhodnejšiu starostlivosť, ako ľahké a láskyplné pohladenie, ktorého cieľom je dosiahnuť dokonalú rovnováhu. Vína sú potom vyjasnené a ľahko prefiltrované, lebo prírode musíme poskytnúť pomoc a nie ju ovládať. Keď nastane správna chvíľa, moderné plniace linky na fľaše a klimaticky kontrolované sklady prevezmú kontrolu. Fľaše sa uvoľnia na trh len potom, ako vína v nich dozrejú do veku dokonalosti.